Presentació del Proces constituent a l’Anoia Sud (Piera)

Arcadi Oliveres presentarà a l’Anoia Sud (Piera) el projecte de Procés Constituent que impulsa amb Teresa Forcades

L’acte tindrà lloc el proper 16 de juny a les 12:00 al Casal de joves i grans de Piera

El proper dia 16 de juny a les 12:00h a Piera, Arcadi Oliveres reconegut pel seu compromís social, presentarà al casal de joves i grans el Manifest per la convocatòria d’un procés constituent que ha llançat amb Carme Forcadell i que defensa la necessitat de construir una nova plataforma unitària, formada per la suma de diferents col.lectius i organitzacions “que pugui fer cristal.litzar el malestar social creixent en una majoria política organitzada a favor d’un canvi de model”. El Manifest va ser difós públicament el passat 10 d’abril i porta ja recollides 38.307 signatures.

 A l’acte de presentació, el farà l’Arcadi Oliveras juntament amb Neus Forcano.

L’acte ha estat organitzat per l’assemblea oberta de Piera, que vol contribuir a promoure la iniciativa de Forcades i Oliveres i constituir un grup promotor a la zona de l’Anoia Sud.

Image

El projecte impulsat per Oliveres i Forcades busca “iniciar un procés des de baix, creant espais de trobada entre el màxim nombre de col.lectius i persones a barris i pobles, que permeti  articular una candidatura el més àmplia possible per a les properes eleccions al Parlament de Catalunya amb l’objectiu de defensar la convocatòria d’una Assemblea Constituent per definir quin nou model d’Estat i d’ordenació sòcio-econòmica volem”.

Forcades i Oliveres consideren que “l’actual model econòmic, institucional i d’ordenament polític ha fracassat i que ens trobem en una cruïlla històrica on és necessari fer un pas endavant i aplegar forces”. I front aquesta situació propugnen la necessitat d’un canvi de model social i defensa mesures com ara l’expropiació de la banca, la defensa dels serveis públics, la dació en pagament retroactiva, la revocació de totes les retallades realitzades i l’auditoria ciutadana del deute i el no pagament del deute il.legítim.

L’objectiu de la iniciativa és aplegar el màxim nombre de suports al Manifest i així iniciar un procés de confluència participatiu amb la creació d’assemblees locals i sectorials que permetin anar posant en marxa una nova plataforma unitària el més àmplia i diversa possible.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s